Přeskočit na obsah

Oblíbené

U podniků, které máš v oblíbených, si pamatujeme, jak často k nim chodíš. Když se u nich začnou plnit termíny, najdeš upozornění v Oznámeních — dřív, než by na tebe nezbylo místo. Kdykoli to vypneš v Nastavení.

Načítám tvoje podniky…